Introduksjon og praktisk info

Timeplan høsten 2021

Timeplanen for høstsemesteret 2021 kan du finne ved å klikke her, og skrive inn enten studieprogram «samfunnssikkerhet» og årskull du startet med masteren, eller ved å velge de enkelte fagemnene du ønsker å ha gjennom semesteret eller ved å skrive inn studentnummeret ditt.

Eksamensplan

Dato for skriftlig skoleeksamen finner du på Studentweb. Informasjon om eksamenslokale, kandidatnummer og dine eventuelle spesialtilpasninger kunngjøres i StudentWeb senest en uke før eksamen. 

Vær oppmerksom på at UiS har lov til å endre eksamensdato frem til 3 uker før eksamen avvikles, og at studenter er selv ansvarlige for å holde seg oppdatert. Sjekk derfor StudentWeb jevnlig for oppdateringer.

Hjemmeeksamen, innleveringsoppgaver og muntlig eksamen

Eksamensdatoene for hjemmeeksamener og muntlig eksamener kunngjøres i StudentWeb når de er fastsatt.

Ta kontakt med administrasjonen ved ditt institutt eller fakultet dersom du har spørsmål vedrørende hjemmeeksamen eller muntlig eksamen. 

Her finner du kontaktinformasjonen deres.

Interaktivt kart over Universitetet i Stavanger kan du finne her.

Studierom: KE, D-104

Vi har et studierom med stort potensial for å jobbe med prosjektoppgaver, lese til eksamen, være sosial og bruke som en plattform for å møte andre studenter. Rommet befinner seg i KE, D-104. Alle studenter på Master i samfunnssikkerhet skal ha tilgang med studentkortet sitt. Rommet kan benyttes onsdager og torsdager. Fredager vil rommet bli delt mellom studentene i fRisk og SAMSIK. Kontakt nestleder@samsik.no hvis du mangler tilgang.