Bedriftsbesøk og internships

På denne siden vil vi fortløpende oppdatere relevante bedriftsbesøk gjennom studietiden og relevante internships som førsteårs-studenter også kan søke. Vi vil også legge ut besøk og andre arrangementer på våre facebooksider, samt bedrifter som har relevante masteroppgaver til studenter i Samfunnssikkerhet og Teknisk Samfunnssikkerhet. For mer informasjon om skriving av masteroppgave, kan du klikke her.

Bedriftsbesøk og faglig relaterte arrangementer i 2023/2024:

Karrieredager 20. og 21. september 

20. og 21. september arrangeres karrieredager i Tjodhallen på universitetet. Arrangementet er kun for studenter innen masterprogrammene Samfunnssikkerhet og Risk Analysis. Det vil bli servert lunsj og snacks gjennom dagen. Følgende bedrifter skal ha presentasjon og holde stands:

-Subsea7
-KPMG
-EY
-Equinor
-Presight Solutions
-Mnemonic
-Vår energi
-Multiconsult
-Justis- og beredskapsdepartementet
-Statsbygg
-Bane NOR

Alle som vil være med på karrieredagene på melde seg på på forhånd. Her er linken til påmeldingsskjemaet. Du finner mer informasjon om arrangementet på facebook-siden til kullet ditt.

Internships 2024

Deloitte

Deliotte er et rådgivningsselskap og tilbyr profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. Nå lyser selskapet ut for sommeren 2024 som kan være relevant for samfunnssikkerhetsstudenter å søke på. Les hele stillingsutlysningen her.

Søknadsfrist: 1. november

PST 

Politiets Sikkerhetstjeneste arbeider med å forebygge lovbrudd som kan true landets sikkerhet. Nå lyser de ut stillinger for sommeren 2024. Aktuelle kandidater vil få mulighet til å jobbe med teknologioppgaver og kontraterroroppgaver knyttet til PSTs samfunnsoppdrag. Les stillingsutlysninger her

Søknadsfrist: 18. oktober

International SOS

Dersom du ønsker deg et annerledes og innholdsrikt andresemester eller relevant jobberfaring ved siden av masterskrivingen til våren, kan dette være en god mulighet for deg. International SOS er er selskap som leverer tjenester innen internasjonal helse og risikostyring og fokuserer på globale medisinske- og sikkerhetssituasjoner. Nå lyser de ut internships som sikkerhetskonsulent for perioden januar 24 – juni 24 i Paris! Les hele utlysningen her

Søknadsfrist: snarest

Multiconsult 

Multiconsult er et av Norges og Skandinavias ledende miljøer innen arkitektur, teknisk rådgiving og prosjektering. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt. Nå lyser Multiconsult ut sommerjobber for sommeren 2024 som er relevant for samfunnssikkerhetsstudenter! Les mer om de ulike stillingene her.

Søknadsfrist: 16. oktober

Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft, og er en ende-til-ende-leverandør innen digitalisering og IT. Selskapet hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Sopra Steria lyser nå ut stillinger for sommeren 2024 som er relevant for samfunnssikkerhetsstudenter. Les stillingsutlysningen og søk her

Søknadsfrist: 1. oktober

Safetec

Safetec er et ledende uavhengig konsulentselskap som tilbyr spesialisttjenester innenfor risikostyring, miljø, og optimalisering på tvers av energibransjer, inkludert fornybar, samferdsel, maritime industri, landindustri og offentlig sektor. Nå lyser selskapet ut stillinger for internship sommeren 2024 som er relevant for samfunnssikkerhetsstudenter. Ta en titt på stillingsutlysningen her

Søknadsfrist: 10. oktober

Cowi

Cowi er et ingeniør- og arkitekturrådgivningsselskap som samskaper bærekraftige og vakre løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker og samfunn. Nå lyser selskapet ut internship-stillinger for sommeren 2024 innen HMS, som er relevant for Samfunnssikkerhetsstudenter! Les mer om utlysningen her.

Søknadsfrist: 18. oktober

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)

FFI driver anvendt forskning og utvikling for at Norge skal ha et effektivt og relevant forsvar, et sikkert samfunn og en konkurransedyktig forsvarsindustri. Hver sommer jobber rundt 50 studenter hos FFI (på Kjeller eller i Horten) innenfor fagfelt som er relevant for mange ulike studieretninger, inkludert samfunnssikkerhet. 
I 8-10 uker neste sommer kan du få mulighet til å bryne deg på problemstillinger de ønsker å studere. Oppgavene er tilpasset studentenes kunnskaps- og erfaringsnivå, eller litt høyere slik at du får utviklet deg og lært noe nytt. Les stillingsutlysningen her

Søknadsfrist: 15. november. 

Mnemonic 

Mnemonic er Nordens ledende selskap innen IT- og informasjonssikkerhet, og en betydelig aktør i det europeiske sikkerhetslandskapet. Selskapet dekker hele spekteret innen IT- og informasjonssikkerhet, et fagfelt i stor vekst. Mnemonic har mange spennende oppdrag i Norge med anerkjente selskaper som kunder, samt offentlige aktører.

Les mer om de ulike internshipsene i vedlagt fil. 

Søknadsfrist: 8. oktober kl. 23.59.